Podelitev priznanj zveze kulturnih društev občine Brežice

6. februar 2012

 
     

Nagrajenci

V počastitev slovenskega kulturnega praznika smo imeli tudi v Brežicah slavnostno prireditev s podeljevanjem priznanj in odličij Zveze kulturnih društev Brežice za leto 2011. Z uvodnim nagovor nas je pozdravil župan Ivan Molan, s slavnostnim  pozdravom pa so nas počastile filozofinja in likovna ustvarjalka Ana Mamilovič ter predsednica Zveze kulturnih društev Brežice Lučka Černelič.


Gregor TuljakJože Sternad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za  našo folklorno skupino je bil to poseben večer. Priznanje za prizadevno delo sta dobila predsednik FS, odličen pevec in plesalec Gregor Tuljak in vztrajen godec in pevec Jože Sternad.

 

 

1

 

 

 

Prav tako smo ponosni tudi na bronasto odličje, ki ga je prejela Otroška folklorna skupina KUD Oton Župančič Artiče, čestitamo pa tudi Dragutinu Križaniću, vodji Tamburaškega orkestra KUD Oton Župančič Artiče, ki je prejel zlato odličje.
Čestitamo tudi vsem ostalim prejemnikom priznanj in odličij in jim še naprej želimo bogato ustvarjanje na področju kulture.

 

 

 

 

(no, mk)


 
         
 
© 2007 - Folklorna skupina KUD Oton Župančič Artiče, Artiče 38, 8253 Artiče; tel.: +386 31 880 640 | Izdelala: Matej Kramžer & kaRin Rožman
Novice
Koncerti
Gostovanja
O skupini
Zgodovina
Izročilo
Galerija
Sponzorji
Donatorji
Povezave
Zadnja sprememba:
8. februar 2020
Odrasla skupina
Mlajša skupina
Otroška skupina