Vrtec ogradila bodem
Letni koncert
FS KUD Oton Župančič Artiče
02. april 2011

 
     

Josko

Artiški folkloristi smo v soboto 2. aprila v Prosvetnem domu Artiče priredili tradicionalni letni koncert s temackim naslovom Vrtec ogradila bodem. V goste smo povabili prijateljsko folklorno skupino KUD Triglav Slovenski Javornik – Jesenice. Gostje iz Jesenic so vrnili gostovanje, saj smo Artičani plesali po njihovem odru pred dvema letoma. Druga gostujoča skupina pa je bila otroška folklorna skupina Kresnice, ki deluje na osnovni šoli Brežice. V nabito polni dvorani so se predstavile skoraj vse sekcije, ki delujejo v KUD Oton Župančič Artiče. Z nami so plesali še otroška folklorna skupina KUD Oton Župančič Artiče in otroška folklorna skupina, ki deluje pod okriljem OŠ Artiče. Za gledalce, ki uživajo v ljudskem petju in igranju pa so poskrbeli Fantje Artiški in Trebeški Drotarji.

Zadnja_vrsta


Artiški folkloristi se zahvaljujemo vsem, ki ste nas prišli vzpodbujat v Artiško dvorano, a hkrati naj vas povabimo, da se udeležite našega mednarodnega folklornega festivala SloFolk 2011, ki se bo 1. maja odvijal v Artičah. Tokrat gostimo folklornike iz Nemčije.

Fotografije so v galeriji!

Letak|Programski list

 
         
 
© 2007 - Folklorna skupina KUD Oton Župančič Artiče, Artiče 38, 8253 Artiče; tel.: +386 31 880 640 | Izdelala: Matej Kramžer & kaRin Rožman
Novice
Koncerti
Gostovanja
O skupini
Zgodovina
Izročilo
Galerija
Sponzorji
Donatorji
Povezave
Zadnja sprememba:
8. februar 2020
Odrasla skupina
Mlajša skupina
Otroška skupina